3.g’ere afslutter AT med mangfoldigt frokostbord

Det er de færreste, der kan skrive under på at elske AT-forløbet. Men det betyder ikke, at forarbejdet til synopseskrivningen ikke kan sluttes af på en hyggelig måde. Det fandt 3.v ud af i går, da de afsluttede forarbejdet til AT-8: Mad og mennesker med et kæmpe frokostbord.

3.v havde i historie arbejdet med madkultur og historien bag de retter, vi kender i dag. Som opgave havde alle elever taget en ret med, som de skulle fortælle om. Der var gode gammeldags danske retter som rugbrød, rødkål, marinerede sild, karrysild, leverpostej og frikadeller. Men der var også mange eksotiske retter på bordet. https://www.acheterviagrafr24.com/viagra-femme-forum-kullananlar/ F.eks. kunne man smage indonesiske kyllingespyd satay med jordnøddesauce og tilhørende stegt ris nasi goreng. Man kunne også https://www.acheterviagrafr24.com/prix-du-viagra-en-pharmacie/ smage italienske bruschetta, libanesisk tabouleh-salat og kurdiske kubbeh – kød friturestegt i en dejlomme. Der var også noget til den søde tand i form af brownies og cupcakes.

Frikadeller side om side med kyllingespyd. Foto: Karina Kølle

Frikadeller side om side med kyllingespyd. Foto: Karina Kølle

Efter, at hver elev havde fortalt om sin ret, blev tallerkenerne fyldt op, og der var dømt en time og et kvarters hygge med lækker mad. Rygtet om frokostbordet nåede at sprede sig, så også elever fra parallelklasserne smuttede forbi for at få sig en bid med.

3.v tager for sig af de lækre retter. Foto: Karina Kølle

3.v tager for sig af de lækre retter. Foto: Karina Kølle

Nu venter 10 dages hårdt arbejde med problemformulering, synopsis og frem for alt metoder. Men frokostbordet har bevist, at man sagtens kan skyde en relativt tør opgave i gang med manér.

3.v i færd med at nyde de lækre retter. Foto: Karina Kølle

3.v i færd med at nyde de lækre retter. Foto: Karina Kølle