Anklager mod Thrane droppet

Den sag med Undervisningsministeriet, der har kørt siden rektor Jan Thranes afgang i starten af året, er blevet droppet. Årsagen er, at der ikke er fundet stærkt nok grundlag for yderligere bearbejdning af sagen.

Sagen drejede sig om uregelmæssigheder i skolens regnskabsføring og har betydet, at Thrane er blevet nødt til at distancere sig fra skolen, mens sagen har stået på. Dette kan nu måske komme til at ændre sig.

I forældrepræsentskabets officielle besked lyder det: “Vi håber, især for vores børns skyld, at se Jan Thrane med en fortsat tilknytning til skolen og bestyrelsen bør nu, så hurtigt som muligt, få arrangeret en flot afskedsreception for Jan Thrane. Alle bør have mulighed for at takke for hans store indsats for skolen gennem 31 år – hvilket for mange af os netop har været grundlaget for at vælge skolen“.

Dette betyder, at vi snart kan have den afskedsreception, der blev aflyst i kølvandet på Ministeriets sag og både nuværende og tidligere elever samt forældre kan få lov til at sige ordentlig farvel til NGGs “Grand Old Mand”.