Caféudvalg afprøver nyt koncept på fredag

NGG er et sted, hvor der er plads til at komme med nye forslag. Det er det, caféudvalget har gjort, og i denne uge prøver vi altså noget nyt på skolen. På fredag slås dørene nemlig op til “Fredagscafé”, og konceptet er en smule anderledes end det, vi kender fra caféaftenerne.

Der er nemlig ingen underholdning eller entrépris. Man kan bare møde op, få sig noget at drikke og hygge med sine venner, inden man går på weekend. Rammerne er altså en del mere afslappede end de efterhånden ret velkendte caféaftener og mere i stil med de fredagsbarer, der er rundt omkring i landet. Måske er der også mulighed for, at en fredagscafé kunne blive fast inventar på skolen, siger Simone Francati fra 1o.b og Julie Bak Kjær i 1.x: “Der er ikke noget økonomi i det, og det er nemt at sætte op, så det ville sagtens være noget, man kunne lave hver fredag for bare lige at kunne komme forbi, slappe af og sige god weekend. Men først må vi jo se, hvordan det går på fredag.”

Fredagscaféen er en gang til for prins Knud på fredag kl. 15-17. Entréen er gratis, og du skal bare have penge med til drikkevarer. Ytringg og caféudvalget håber, at I vil støtte op om dette nye initiativ, komme og hygge jer med venner og kammerater og drikke en “god weekend”-bajer for at runde ugen af.