Dansk Flygtningehjælp har brug for jer!

Den 9. november afholder Dansk Flygtningehjælp sin store, årlige indsamling. Der er brug for mange hænder til at hjælpe til, og derfor søger de nu ud på gymnasierne i håb om at få en hjælpende hånd fra unge, der vil hjælpe til i den gode sags tjeneste.

En, der fortæller om dette initiativ på NGG er Simone fra 10.b, der sammen med resten af elevrådet prøver at sørge for, at så mange mennesker som muligt gør deres bedste for at støtte op om den gode sag.

Vi spurgte hende nogle spørgsmål omkring arrangementet:

Bare for at få det helt på det rene, hvad er det præcis, I søger hjælp til?

Dansk Flygtningehjælp var her jo i går og høre, om skolen var interesseret i at stille op til en indsamling. Den indsamling går ud på, at de har brug for penge til at hjælpe flygtninge omkring krigen (i Syrien-red.). Der er jo så mange, der er på flugt lige nu, at det er højere end 2. Verdenskrig, så lige nu har de rigtig meget brug for hjælp. Så er de jo rundt på alle skoler for at høre om det.

Hvis man nu gerne vil melde sig til det her, hvordan gør man så det?

Inde på skolens Facebook-gruppe, der har vi lagt et link ind, men ellers kan man gå ind på Dansk Flygtningehjælps hjemmeside (http://flygtning.dk/saadan-kan-du-hjaelpe/landsindsamling-2014/ -red.) og tilmelde sig via. gymnasierne.

Så hører man, at der er en belønning til de skoler, der er er særligt flittige til at tilmelde sig. Er det noget, du kan fortælle mere om?

Ja, der er sat en konkurrence op, hvor at det gymnasium, der stiller op med flest deltagere, de kan vinde en koncert med et dansk band, og det er i procentdel selvfølgelig, for NGG er jo ikke et særligt stort gymnasium, så det andet ville ikke være fair.

Det må vi da håbe giver nogen blod på tanden til at deltage.

Og samtid for at få flere i gang og motivere folk noget mere har vi jo også selv her på skolen sat en konkurrence i gang, omkring at den klasse, der stiller op med flest deltagere så vinder en præmie.

Og hvis I gerne vil finde ud af, hvad præmien er, og hvis I synes, jeres klasse fortjener den, så meld jer til i den gode sags tjeneste snarest muligt, og giv Simone besked, så I kan blive skrevet op i deltagerdysten. Vi er sikre på, jeres indsats vil gøre en forskel!