Er DU den nye tutor årgang 15/16?

Sådan så tutorkorpset ud årgang 14/15. Foto: Karina Kølle

Sådan så tutorkorpset ud årgang 14/15. Foto: Karina Kølle

For fjerde år i træk er det blevet tid til at finde de tutorer, der skal være med til at de nye 1.g’ere og 1.HF’ere en rigtig god start på skolen. Som tutor virker du som en “storebror/-søster”, som skal få de nye elever til at føle sig velkomne og lede dem igennem virvarret og forvirringen i at starte i gymnasiet. Hvis du har fagligt overskud, har stort overskud, er god socialt og har den rette motivation og kreativitet, er det helt klart noget for dig!

Alt du skal gøre er at skrive en motiveret ansøgning og aflevere den udskrevet på kontoret senest på mandag d. 27/4. Ansøgningen skal indeholde navn, klasse, studieretning og alder og fortælle, hvorfor det lige præcis er dig, der skal være tutor, hvad du vil bidrage med til projektet, og hvordan du kan hjælpe til med at give de nye putter en god start.

Der er brug for alle hænder, så hvis du har lyst til at give de nye elever en varm velkomst, eller hvis du har nogle idéer til, hvordan man kan gøre introforløbet endnu bedre og sjovere, så skriv endelig en ansøgning og aflevér den på kontoret. Hvis I har spørgsmål om det at være tutor, hvad det indebærer, og hvad belønningerne er, så smut også endelig forbi M13 i morgen, hvor Jens Ulrik Engelund og sidste årgangs tutorer vil være der til at svare på jeres spørgsmål. Vi glæder os til at se jer!

Her kan I se sidste års tutorfilm, hvor tutorerne introducerer sig selv på slap linje: