Et skoleblad af elever for elever

Kære alle Ytringgs læsere og NGG-elever.

Vi beklager det lange stræk, der desværre går mellem vores uploads af artikler. Vi arbejder virkelig på højtryk, og vi har da artikler på tegnebrættet, men med vores begrænsede bemanding er det svært at opstøve alle de fedeste nyheder og bringe dem ud til jer, mens de stadig er relevante.

Derfor beder vi inderligt om jeres hjælp. Da Ytringg blev startet, havde vi en vision om, at det skulle være et skoleblad “af elever for elever”. Jeg ved godt, at det lyder meget kliché-agtigt, men det er samtidig den bedste måde at lave et skoleblad, som flest muligt vil synes om at læse.

Vi beder jer inderligt om at lade os høre, hvis der er noget, I vil have os til at skrive om. Er der en sag, I gerne vil have taget op, synes I, der er en ubesungen helt, vi skal skrive om, eller har I ideer til artikler eller temaer så giv endelig lyd fra jer! Vi tager også gerne imod nye rekrutter. I kan som altid kontakte os over Facebook, Lectio eller en snak mellem fire øjne.

Vi har brug for al den hjælp I kan give. For hvis vi ikke laver det her blad for jer og hører, hvad I har på hjerte, hvorfor laver vi det så overhovedet?