HUSK: Første åbne fest nærmer sig!

Fester på NGG er generelt bare fede. Men hvad er endnu federe end lukkede fester? Åbne fester, selvfølgelig! Og årets første af den slags er på fredag d. 24/10 2014. Festen har fået temaet “statusfest”.

For jer nye, som ikke har prøvet en åben fest på NGG før, har I mulighed for at tage to venner med og vise dem, hvor fedt vi fester her på stedet. Billetterne koster 80 kr. pr. mand og kan købes 20. til 24/10. Skulle I have mere end to venner (og det har I nok), prøver vi noget helt nyt i år. De resterende billetter fra de tre første dage bliver nu lagt i åben pulje d. 23. og 24., så den, der kommer først til mølle, kan få et par ekstra venner med.

Temaet er som overnævnt “statusfest”. Det betyder, at der vil blive indført et system, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvem der er ledige på kødmarkedet. Der vil blive udleveret tre forskellige slags armbånd: grøn for singler, rød for optagede og gul for dem, som bare ikke kan bestemme sig.

Uanset tema plejer NGG’s åbne fester at være vilde og fede aftener sammen med skolekammerater og venner. Og jo flere til festen, desto bedre kan den blive. Så køb selv billetter til dig og dine venner – det kommer til at stikke af.