Redaktionen: Her er vores regler!

En avis er en rigtig god måde at få spændende, sjove og vigtige historier ud på. Men det betyder nødvendigvis ikke, at alle historier skal fortælles. Derfor er der også et sæt regler om, hvordan et medie skal gribe nyhederne an. Sådan et sæt regler har Ytringg også. Her kan I se, hvilke ting vi skriver om, og hvordan vi griber vores historier an, så I forstår vores etik og moral:

YTRINGGS REGLER:

  1. Andre må IKKE udsættes for krænkende behandling.
  2. Vi skriver eller udgiver IKKE historier om utroskab, meget dumme handlinger foretaget i fuldskab og ondsindede rygter.
  3. For at undgå at hænge folk ud bliver alle navne i gossipsektionen anonymiseret.
  4. Hvis vi har tænkt os at nævne en person ved navn i en artikel eller andet, vil vi spørge vedkommende om lovfør vi udgiver.
  5. Offentliggørelse af billeder og videoer sker kun, hvis medvirkende har givet samtykke.
  6. Der laves IKKE skjulte optagelser.
  7. Alle billeder og artikler slettes efter fem år.

Ytringg er NGG’s skoleblad, og det kan ikke eksistere uden jer. Derfor har vi brug for jeres historier! Har du en historie, du gerne vil have, vi fortæller, eller brænder du måske inde med et spørgsmål? Skriv til vores brevkasse på brevkasse@ytringg.dk! Eller er der noget sladder, du gerne vil dele med os? Så skriv til Gossip Swan på gossipswan@yahoo.dk! Vi vender tilbage med nye historier snarest muligt!