Taske tendenser til sommer

Det er tid til at en ny tendens bredder sig indenfor taske moden. Siden City modellen fra Balenciaga udkom er den blevet udbredt i diverse limited editions og snart ejet af det halve af nordsjællands teenage piger. Her på redaktionen elsker vi personligt tasken, men efter vores mening er det tid til forandring. Mærker som Proenza Shouler der virkelig er kommet frem med et fedt design med stilrene linjer bliver spået til at blive det næste store. Céline og mulberry er altid et sikkert valg når det kommer til taske valget her til sommer. Denne sommer er pastel farverne endnu engang dominerende og derfor kan makeuppen tillade sig at være en smule mere farverig. De orange læbestifter og naturlige jordnuancer til øjnene kan være et sikkert valg til sommerens mange grill og studenter fester.

Det er tid til at en ny tendens bredder sig indenfor taske moden. Siden City modellen fra Balenciaga udkom er den blevet udbredt i diverse limited editions og snart ejet af det halve af nordsjællands teenage piger. Her på redaktionen elsker vi personligt tasken, men efter vores mening er det tid til forandring. Mærker som Proenza Shouler der virkelig er kommet frem med et fedt design med stilrene linjer bliver spået til at blive det næste store. Céline og mulberry er altid et sikkert valg når det kommer til taske valget her til sommer.
Denne sommer er pastel farverne endnu engang dominerende og derfor kan makeuppen tillade sig at være en smule mere farverig. De orange læbestifter og naturlige jordnuancer til øjnene kan være et sikkert valg til sommerens mange grill og studenter fester.