Tutorordning: Vi har brug for jer! Ansøgningsfrist på mandag!

Glade tutorer årgang 13/14. Det kan blive dig næste år!

Glade tutorer årgang 13/14. Det kan blive dig næste år!

Året er ved at være på hæld, og efter ferien starter et nyt hold 1.g’ere og 1.HF’ere. Vil du gerne være med til at byde dem ordentligt velkommen? Så er det dig, der skal være tutor næste år!

Tutorordningen startede for to år siden og har været med til at give de nye en rigtig god start på skolen. Som tutor virker du som en “storebror/-søster”, som skal hjælpe eleverne godt i gang og finde rundt i det virvar af information, som er starten i gymnasiet. Hvis du har fagligt overskud, har stort overskud, er god socialt og har den rette motivation og kreativitet, er det helt klart noget for dig!

Alt du skal gøre er at skrive en motiveret ansøgning og aflevere den udskrevet på kontoret senest på mandag d. 31/3. Ansøgningen skal indeholde praktisk information som navn, klasse, studieretning og alder, samt fortælle, hvorfor det lige præcis er dig, der skal være tutor, hvad du vil bidrage med til projektet, og hvordan du kan hjælpe til med at give de nye putter en god start.

Der er virkelig brug for alle hænder, specielt ude blandt jer HF’ere. Det har været det samme koncept i to år, så nye tanker og idéer er bestemt også velkomne. Hvis I synes, det lyder fedt, så skriv endelig en ansøgning! For Lea Husted Petersen fra 3.z, som er stolt tutor, har det bedste helt klart været sammenholdet tutorer og putter imellem og det at gøre en forskel. “Bare det, at vi hver især hjælper folk til at føle sig velkomne og derigennem faktisk skaber nye venskaber, kan ikke måle sig med noget andet!” Bestemt rosende ord og en god opfordring!

Her kan I se, hvor fedt det bliver at være tutor: