Veloplagte 2.g’ere pynter studentervogne

Efter traditionen gjorde veloplagte 2.g’ere studentervognene klar til de næste dages festligheder. De blev udsmykket med grene, skilte, balloner, bannere og grene. Både niveauet og humøret var højt, og de kommende 3.g’ere glæder sig til at se, hvad den næste årgang finder på.

Vognbillede 1

Banner og grene på 3.y’s vogn.

Tidligt om morgenen lørdag den 27. juni dukkede 2.g’erne op og med snor, tape og flag i hånd og da vognene kørte ind i skolegården, var de på pletten med en ordentlig omgang pynt. Grene blev hentet fra buskene, balloner blev pustet op med helium og der blev klatret på bilerne for at få det hele på plads.

Godt med flag på 3.v's vogn.

Godt med flag på 3.v’s vogn.

Ikke alle 2.g-klasser var mødt helt op, men de fik heldigvis hjælp fra mange andre hårdtarbejdende elever. Nogle elever fra 2.x mente endda, at det måske resulterede i,  at 2.hf’s vogn blev flottere end deres egen overklasses.

Vognbillede 3

Flot skilt til 3.v’s vogn.

Også i billedkunstlokalerne fungerede teamworket, da der skulle laves skøre og sjove skilte til studentervognene. Bannerne opfordrede billisterne til at dytte og få studenterne til at drikke. Det har uden tvivl været skyld i en del tømmermænd.

Et eksempel på et drukbanner.

Et eksempel på et banner.

Da dimissionen var færdig strømmede studenter, lærere og forældre ud af hallen for at se vognene. Vognene blev taget godt imod, og studenterne gik ombord med sprut og musik.

Studenter går ombord på vognen.

Studenter går ombord på vognen.

Mens studenterne kørte væk til flere dages fest og farver, kunne de hårdtarbejdende 2.g’ere betragte deres værk og ånde lettet op. Vi håber, at næste års 2.g’ere vil støtte op om traditionen og klø fuldt på med at pynte vognene næste år.

 

Tja, de er jo ikke x'ere for ingenting.

Tja, de er jo ikke x’ere for ingenting.